Gulasz wołowy w sosie węgierskim 850 g
Gulasz wołowy w sosie węgierskim to pyszne danie dla dwóch osób
Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
Kawałki mięsa wołowego w sosie z warzywami
Składniki: mięso wołowe 60%, woda, papryka czerwona 15,2%, koncentrat pomidorowy 4%, marchew 3%, mąka pszenna, cebula suszona 1,4%, przyprawy (sól, przyprawy, cukier, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny).
Produkt może zawierać mleko, soję, gorczycę i jaja.
Gulasz wołowy w sosie węgierskim to pyszne danie dla dwóch osób
Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
Kawałki mięsa wołowego w sosie z warzywami
Składniki: mięso wołowe 60%, woda, papryka czerwona 15,2%, koncentrat pomidorowy 4%, marchew 3%, mąka pszenna, cebula suszona 1,4%, przyprawy (sól, przyprawy, cukier, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny).
Produkt może zawierać mleko, soję, gorczycę i jaja.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 445 kJ/106 kcal; tłuszcz 2,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g; węglowodany 3,5 g, w tym cukry 2,8 g; błonnik 1,9 g; białko 17 g; sól 1,3 g.
Sposób przygotowania do spożycia: produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez 30-40 minut.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia.
Wyprodukowano w Polsce
Masa netto: 850 g
Najlepiej spożyć przed: 03.05.2025 r.
Zdjęcie ma charakter poglądowy.
No customer reviews for the moment.