• Nowy

Gulasz wołowy w sosie węgierskim 850 g

35,00 zł
Brutto
20 Przedmioty

Gulasz wołowy w sosie węgierskim to pyszne danie dla dwóch osób

Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu

Kawałki mięsa wołowego w sosie z warzywami

Składniki: mięso wołowe 60%, woda, papryka czerwona 15,2%, koncentrat pomidorowy 4%, marchew 3%, mąka pszenna, cebula suszona 1,4%, przyprawy (sól, przyprawy, cukier, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny).

Produkt może zawierać mleko, soję, gorczycę i jaja.

Ilość

Gulasz wołowy w sosie węgierskim to pyszne danie dla dwóch osób

Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu

Kawałki mięsa wołowego w sosie z warzywami

Składniki: mięso wołowe 60%, woda, papryka czerwona 15,2%, koncentrat pomidorowy 4%, marchew 3%, mąka pszenna, cebula suszona 1,4%, przyprawy (sól, przyprawy, cukier, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny).

Produkt może zawierać mleko, soję, gorczycę i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 445 kJ/106 kcal; tłuszcz 2,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g; węglowodany 3,5 g, w tym cukry 2,8 g; błonnik 1,9 g; białko 17 g; sól 1,3 g.

Sposób przygotowania do spożycia: produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez 30-40 minut.

Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia.

Wyprodukowano w Polsce

Masa netto: 850 g

Najlepiej spożyć przed: 03.05.2025 r.

Zdjęcie ma charakter poglądowy.

20 Przedmioty

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password