Kapusta z kiełbasą 850 g
Kapusta z kiełbasą to idealny posiłek dla dwóch osób
Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
Plastry kiełbasy w kapuście
Składniki: kiełbasa 42,3% (mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy, wzmacniacz smaku: E 621, substancja konserwująca: azotyn sodu), kapusta biała 23,6%, kapusta kiszona 23,6%, woda, koncentrat pomidorowy 2%, mąka pszenna, przyprawy (sól, przyprawy, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, cukier, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny repakowy, barwnik: ryboflawiny), cebula suszona, pieczarki suszone.
Do wyprodukowania 100 g kiełbasy użyto 120 g mięsa.
Kapusta z kiełbasą to idealny posiłek dla dwóch osób
Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
Plastry kiełbasy w kapuście
Składniki: kiełbasa 42,3% (mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy, wzmacniacz smaku: E 621, substancja konserwująca: azotyn sodu), kapusta biała 23,6%, kapusta kiszona 23,6%, woda, koncentrat pomidorowy 2%, mąka pszenna, przyprawy (sól, przyprawy, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, cukier, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny repakowy, barwnik: ryboflawiny), cebula suszona, pieczarki suszone.
Do wyprodukowania 100 g kiełbasy użyto 120 g mięsa.
Produkt może zawierać mleko, soję i gorczycę.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 437 kJ/ 105 kcal; tłuszcz 7,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,2 g; węglowodany 3,3 g, w tym cukry 1 g; białko 5,1 g; sól 1 g.
Sposób przygotowania do spożycia: produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle wrzącą wodą przez około 30-40 minut.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia
Wyprodukowano w Polsce
Masa netto: 850 g
Najlepiej spozyć przed: 03.05.2025 r.
Zdjęcie ma charakter poglądowy
No customer reviews for the moment.